Aloie vera naturist

Legenda pisicii Albastra de Rusia

Una dintre vechile legende rusesti povesteste ca, la nasterea unei printese, au venit 7 ursitoare: prima i-a daruit micii printese un spirit neinfricat, a doua i-a dat o inima loiala, a treia ursitoare i-a predestinat ca va fi toata viata supla si frumoasa, a patra i-a ursit gratie si vraja in miscari, a cincea i-a prezis ca
va purta numai argint, matase si catifea, a sasea ursitoare i-a dat in dar doua smaralde mari, stralucitoare, iar a saptea i-a ursit printesei ca va gasi prieteni peste tot in lumea larga.
S-a intamplat insa ca, fara sa-si dea seama, ursitoarele sa lase toate darurile nu in patul micutei printese, ci in cosuletul de alaturi, unde dormea o pisicuta - ea fiind, in final, beneficiarul acestora.
Admiratia iubitorilor de pisici din lumea intreaga pentru aceasta rasa deosebita a condus astfel la crearea unor legende care sa explice, utilizand un limbaj plastic, cum toate calitatile de care se poate bucura o felina se regasesc in Albastra de Rusia. Intr-adevar, exceland prin frumusete, gratie si inteligenta, aceste pisici sunt apreciate atat de catre crescatori, cat si de oamenii obisnuiti.

 
 
 
Director Web
Votati-ne in directorul ClickLink
eXTReMe Tracker