Aloie vera naturist

Legenda lui Indrik

Indrik este o fiinta legendara in mitologia rusa, una din cele mai importante fiinte de acest gen din legendele slave. In comunitatile rusesti se stie ca bestia joaca rolul regelui tuturor animalelor si ca ii ajuta pe acestia in vremuri de nevoie. Legendele in care aceasta creatura apare sunt populare in zonele nordice, acestea fiind extrem
de indragite de copii. El are puteri magice care afecteaza intreaga lume atunci cand sunt folosite, fiecare actiune a sa avand reprecursiuni asupra oamenilor si a lumii in general.
Indrik, regele animalelor, isi are locuinta pe un Munte Sfant, legendele sale spunand ca acolo nu a ajuns niciodata suflare de om pentru a-l vedea. Se stie ca atunci cand aceasta fiinta mitica se misca, intregul pamant se cutremura din tatani. In alte legende, se spune ca regele animalelor este cel care i-a scapat pe oameni de seceta in cateva randuri.
Fiinta fabuloasa este descrisa prin legende, iar numele ei este asociat si altor fiinte mitice. Bestia legendara este descrisa ca luand infatisarea unui taur fioros de dimensiuni colosale care are coarne si capul unui cal, insa si un corn imens in varful botului. Tocmai de aceea, Indrik este asemuit rinocerului.
Numele sau este o derivare ruseasca a cuvantului edinorog care inseamna unicorn. Pe langa acest lucru, regele animalelor isi imprumuta numele intr-o oarecare masura catre cel mai mare mamifer care a existat vreodata pe pamant: Indricotherul. Chiar si folclorul rusesc aduce inovatii si ofera nume unor fiinte care au existat in realitate in trecutul planetei Pamant.

 
 
 
Director Web
Votati-ne in directorul ClickLink
eXTReMe Tracker